Despre noi

SC Farmabiomed SRL a fost infiintata in anul 1992 avand ca obiect principal de activitate comercializarea cu amanuntul a produselor farmaceutice.

Incepand cu anul 2000 in cadrul firmei noastre a fost infiintata o sectie de tesatorie si tricotaj dotata cu utilaje moderne, de mare productivitate.  Suntem singura companie din Romania care poate produce tricot urzit si astfel prin intermediul dotarilor de care dispunem va putem oferi tricotaje si tesaturi de cea mai buna calitate.

De asemenea suntem singurul producator din tara care produce complet automatizat plase de protectie.

Producem plase de protectie pentru terenuri sportive (plase pentru acoperire si imprejumuire terenuri sportive; plase pentru protectie partii de schi; plase pentru portile de fotbal , handbal etc;),  plase de protectie  pentru  agricultura si horticultura( protejarea culturilor impotriva daunatorilor si grindinei, plase pentru culegerea fructelor,  plase cu utilitate in cresterea animalelor etc.), plase pentru piscicultura, plase pentru constructii.

Cartea noastra de vizita este orientarea spre obtinerea unui inalt grad de satisfactie a clientilor prin intermediul produselor de calitate pe care le oferim.

Ce ne recomanda pentru a fi furnizorul dumneavoastra:

 • Inalta calitate a produselor
  Plasele produse in fabrica noastra sunt  realizate din fir de polietilena de inalta densitate (HDPE), din fire poliamidice (HDPA), fire poliesterice (HDPES) si fire polipropilenice (HDPP) .  Aceste fire au particularitatea de a fi extreme de rezistente la agentii  atmosferici.
  In cazul tricotajelor si tesaturilor calitatea produselor noastre este generata de utilajele complet automatizate si de materia prima de cea mai buna calitate pe care o utilizam.
 • Timp foarte scurt de onorare a comenzilor
  Compania noastra va asigura timpi foarte scurti de livrare a produselor, de la primirea comenzii pana la livrarea produsului comandat de dumneavoastra. Timpul scurt de onorare a comenzilor se datoreaza organizarii eficiente a departamentului de produtie, utilajelor performante dar si a faptului ca in cazul anumitor produse avem in permanenta un stoc tampon.
 • Realizarea de produse personalizate
  La cerere in afara produselor standard va putem oferi si produse ce se adapteaza cerintelor dumneavoastra.
 • Pretul
  Produsele noastre va ofera un raport optim pret-calitate.
In EnglishEn francais

RSS
Alte categorii
 »